Op een natuurlijke wijze werken

aan je gewicht en cholesterol!

 

 

Veel mensen kampen tegenwoordig met een verhoogd cholesterolgehalte. Anderen hebben daarbij dikwijls ook problemen om een goed gewicht te behouden. We willen er allemaal iets aan doen, maar evident is dat niet.

 

Onze huidige manier van leven laat dit immers niet altijd toe. Velen hebben waarschijnlijk al verschillende malen een dieet gevolgd, maar werden nadien steeds opnieuw geconfronteerd met het jojo-effect…..en zo groeit de frustratie.

 

Maar het kan ook anders… Leven op een manier waarbij je rekening houdt met het ritme of de wetten van de natuur, volgens de universele begrippen van yin en yang, kan ons helpen om zowel cholesterol als gewicht onder controle te houden!

 

Tijdens de workshop gaan we kijken:

 

·        Welke energie of organen er in ons lichaam uit evenwicht zijn wanneer we cholesterolproblemen hebben en/of met overgewicht kampen.

 

·        Of het enkel een fysiek probleem is, dan wel, of er ook psychologische aspecten een rol kunnen spelen?

 

·        Wat we zelf kunnen ondernemen om deze aspecten in ons leven zelf aan te pakken, zonder hulp van medicatie. Enkel door onze levenswijze wat aan te passen en zo nodig met behulp van typische medicinale huismiddeltjes vanuit de natuur.