METAMORFOSEMASSAGE
FOTO

Metamorfosemassage door prenataaltherapie is een eenvoudige techniek die door ieder warm voelend mens kan worden aangeleerd.

De behandeling gebeurt door met de vingertoppen zachte druk uit te oefenen op de reflexzones van de wervelkolom, die in de voeten, handen en hoofd te vinden zijn. Metamorfosemassage activeert de zelfgenezende eigenschappen die in de mens aanwezig zijn.

Tijdens de negen maanden van de zwangerschap worden we door veel factoren be´nvloed ten dele via de moeder. Blokkeringen die in deze periode ontstonden be´nvloeden of bepalen ons leven na de geboorte. Door behandeling van reflexzones in de voeten, de handen en het hoofd kunnen deze blokkeringen worden opgeheven. Daardoor komt de energie vrij die in de prenatale periode geblokkeerd was, waardoor als het ware een metamorfose optreedt.

Door toepassing van deze methode kan het leven een wending nemen, die in alle opzichten positief wordt ervaren, zowel ten aanzien van de gezondheid als met betrekking tot de verworvenheden. Dit resulteert in het vrije gebruik van de oorspronkelijke mogelijkheden van de geest. Daarmee wordt de mens zijn spontane en natuurlijke plaats hergeven en de schepping van een gezond lichaam en een geestelijk leven bewerkstelligd.

STARTPAGINA