Cayce Massage

Een heerlijke full-body massage ontwikkeld op basis van aanwijzingen van Edgar Cayce , Amerikaanse paragnost bekend om zijn medische diagnoses of readings. Onder de remedies die hij voorschreef was de massage Ė die ondertussen als Cayce-massage bekend is geworden - veruit de meest voorkomende.

Deze waardevolle massage heeft niet alleen ontspanning tot doel, maar helpt ook het evenwicht zowel emotioneel, mentaal als fysiek te behouden of weer te vinden. Specifiek voor de Cayce-massage is de stimulering van het lymfevatenstelsel, waardoor een voortreffelijke inwendige zuivering van het ganse lichaam wordt bewerkstelligd.

Ook het zenuwstelsel wordt meer in balans gebracht, zodat de zenuwimpulsen hun instructies aan de ontvangende organen veel duidelijker en vollediger doorgeven. Ze is dan ook uiterst geschikt om tijdens genezingsprocessen te worden gebruikt : ze brengt evenwicht, ze laat het lichaam beter en efficiŽnter voedingsstoffen opnemen, toxines uitscheiden, doorstromen en ontspannen.

Deze massage is ideaal : in combinatie of als aanvulling bij andere behandelingen, preventief tijdens vastenkuren of gewoon puur voor de deugd. Het accent ligt niet op de techniek, want die is vrij eenvoudig zodat iedereen het kan leren. De liefdevolle aanraking, de aandacht die jezelf en je lichaam krijgt, maken deze behandeling tot een weldadige ervaring.

Deze massage is dan ook zeer zacht en wordt uitgevoerd op massagetafels met gebruik van olie.

STARTPAGINA