ASTROLOGIE

Een workshop astrologie is niet zomaar een geestelijke reis naar sterren en planeten. U komt terecht in een wereld waarin u veel nieuwigheden over uzelf te weten komt, en waarin persoonlijke ontwikkeling op de eerste plaats staat. U stelt zich bij wijze van spreken enkele avonden volledig open om te kunnen doordringen naar de diepste kern van uzelf om te achterhalen wie u eigenlijk bent en om het beste uit uzelf te halen.

Uw horoscooptekening is hierbij uw stafkaart en uw kompas. U leert dat de tekens, planeten, huizen, aspecten en transits u hiertoe de aanzet geven. Bovendien zal ook de synastrie, d.i. de partnervergelijking, nog meer diepgang geven aan uw zoektocht. Deze psychologische reis biedt u aldus een enorme waaier van mogelijkheden. Weet dat tal van perioden in uw leven uw levenswandel, uw lot bepalen. In vele gevallen ondergaat u deze zonder dat u erop kan ingrijpen. En vroeg of laat wil je verandering brengen, maar het ontbreekt u aan eigen inzicht. De astrologie helpt u een nieuwe weg in te slaan.

Astrologie laat u niet enkel het beste uit uzelf halen, het zal uw talenten naar boven halen, het toont uw eigen persoonlijkheid. Dankzij de spirituele gaven die eenieder van ons bezit geeft u bij wijze van spreken uw eigen toekomst de juiste richting. U zal ervaren hoe u uw positieve karaktertrekken in uw voordeel kunt gebruiken, en hoe u de negatieve eigenschappen kunt neutraliseren.

Door openheid, door vertrouwen in uzelf, maar ook door assertief gedrag en op te houden onze fouten buiten onszelf te zoeken, gaat u na een tijdje als vanzelf een constructievere levenswijze volgen. Stel u op in een gezonde sfeer en leer communiceren op een aangename wijze. U zal merken dat er een grote last van u afvalt en de wereld u toelacht. Alle middelen zijn voorhanden in de astrologie. Deelnemen aan deze workshop leert u dit alles in de vingers te krijgen.

STARTPAGINA