AANGEZICHTSVERBETERING

Wij hebben 57 gelaatsspieren waarvan we de meeste zelden gebruiken. Door het verouderingsproces, dat vanaf 18 jaar begint, door gebrek aan beweging en door de zwaartekracht worden onze spieren langer en dunner. Bovendien zorgen de luchtverontreiniging en de zon, samen met het verlaagd collageengehalte van onze huid ervoor dat ons onderhuids weefsel zijn stevige structuur verliest en de elasticiteit van onze huid vermindert. Opkomende rimpels zijn hiervan het resultaat.

Omdat de spieren van het aangezicht zo klein en gevoelig zijn, kan er al snel resultaat geboekt worden door dagelijks een tiental minuutjes één van onze methodes toe te passen.
Een eerste methode bestaat uit de "bodybuilder-techniek". Door een reeks gewone spieroefeningen correct uit te voeren komt de melkzuurverbranding op gang en wordt de aanmaak van proteïnen gestimuleerd. Het resultaat is dat onze gelaatsspieren versterkt worden en dat we terug een betere aftekening van de gelaatstrekken krijgen.
De "acupressuurtechnieken" vormen de basis van de tweede methode.Op het aangezicht hebben we tientallen reflexpunten die in verbinding staan met diverse organen.Wanneer we deze punten stimuleren, verbeteren we niet alleen de conditie van ons gelaat maar ook dat van ons ganse lichaam. Een strakke en gezond ogende gelaatshuid krijg je hier zomaar voor in de plaats.
Tenslotte is er nog de "massagetechniek". In combinatie met een aangepaste olie of crème bekom je een betere doorbloeding van de huid en van het onderhuids weefsel, waardoor toxische stoffen afgevoerd worden en de slappe spieren weer verstrakken.

In onze workshop kan je om 14 uur of om 19.30 uur het weldoende effect van deze drie methodes ervaren. Een bijgeleverde documentatie zorgt ervoor dat je in de toekomst "jonger dan nooit tevoren" door het leven wandelt.

Indien een gezonde teint, minder rimpels en strakkere gelaatsvormen op je wenslijstje staan, neem dan snel contact op met Centrum


STARTPAGINA