Kaartleggen Lenormand

 

 

 

 

Mlle Lenormand werd geboren te Alençon, een Frans stadje, op 27 mei 1772 en is in Parijs gestorven op 25 juni 1843. Onder de naam Sybille du Faubourg Saint Germain werd haar salon in Parijs, dat ze samen begonnen was met een andere helderziende, druk bezocht door iedereen die toekomst en lot wilde kennen. Deze helderziende is beroemd geworden door de franse keizerin Joséphine de Beauharnais, die haar regelmatig raadpleegde. Ze voorspelde onder meer de toekomst aan Napoleon, Robespierre… Ook reisde ze naar België om de toekomst van Willem van Oranje te voorspellen. Sindsdien worden over de hele wereld deze naar haar genoemde kaarten met succes gebruikt.

 

Mlle Lenormand haalde het kaartleggen uit de mysterieuze sfeer. De “Petit Lenormand” geeft een vereenvoudigde versie weer, geïllustreerd met 36 afbeeldingen die 36 situaties in het leven voorstellen. Deze kaarten zijn de meest praktische orakelkaarten die je helpen je dagelijkse problemen en die van anderen op te sporen. De Lenormand kaarten spreken een directe en duidelijke taal die belangrijk is voor het begrijpen van de menselijke problematiek en de mogelijkheden die de mens heeft om zijn leven zelf te coördineren en te bepalen.

 

Sommigen onder ons bezitten deze orakelkaarten en maken hiervan met succes geregeld gebruik. Doch hoe vaak hoor je niet zeggen dat de interpretatie van de combinaties zo moeilijk is. Daarom is het belangrijk dat je, zeker in het begin, een goede begeleiding krijgt en kunt beschikken over een register van combinaties waarin je steeds de nodige opzoekingen kunt doen.

 

Allen hebben wij de gave in ons om anderen te helpen. Het is echter noodzakelijk het kaartleggen goed te oefenen, zodanig dat men op een wijze en positieve manier kan interpreteren.

 

Na een basiscursus van 8 lessen, waarmee je al op een degelijke manier duidingen kunt maken, bestaat de mogelijkheid je verder te bekwamen en je dusdanig nog meer mogelijkheden eigen te maken.