Gezondheid met etherische oliŽn

 

In het najaar steken de typische winterkwaaltjes terug de kop op.Het juiste gebruik van etherische oliŽn kan verlichting geven bij bijvoorbeeld verkoudheid en andere ongemakken.In deze praktisch gerichte cursus gaan we op zoek naar eenvoudige recepten die snel verlichting kunnen brengen.

 

In tegenstelling tot de ons omringende landen, grijpen wij nog niet vaak naar etherische oliŽn.Ten onrechte, want het gebruik van etherische oliŽn geeft goede resultaten en werkt ondersteunend bij een genezingsproces.

 

In de lessen gaan we systematisch na welke etherische oliŽn er geschikt zijn ter ondersteuning van het spijsverteringsstelsel, of het ademhalingsstelsel, ofÖ†† Daaraan koppelen we toepassingen op basis van deze etherische oliŽn en er worden recepten gegeven en gemaakt.

 

De gebruikte etherische oliŽn worden grondig besproken, samen met hun toepassingsvormen, zodat u thuis veilig aan de slag kan.

 

Deze cursus is voornamelijk praktisch gericht, zonder voorbij te gaan aan de nuttige en noodzakelijke theoretische kennis.

 

Voor deze cursus is er geen voorkennis nodig, maar hij werkt aanvullend voor de mensen die de theoretisch cursus aromatherapie gevolgd hebben.

 

De aangeboden recepten worden in het cursusboek duidelijk weergegeven en alle benodigde materialen zijn voorhanden in de les.

 

Foto: etherische oliŽn